Gerrit Stel fotografie

"Schrijven met licht ……."

Kleurrijke figuren …

Vandaag 10 april 2016 een wandelingetje door de stad Groningen gemaakt en enkele kleurrijke figuren gespot. Voor de Groningers is troubadour Moti Rymarczuk als straatzanger een bekende muzikant. Sinds 1981 speelt hij op diverse locaties zijn popliedjes. Moti is in Rusland geboren en in Israël opgegroeid. Aanvankelijk speelt de zanger akoestisch, met gitaar, drums en mondharmonica, maar sinds eind jaren negentig moet de zanger met elektrische apparatuur zijn stem versterken.
Het levende goudkleurige standbeeld moest het van zijn act hebben, over hem is er bij mij weinig bekend….Zoals een goed levend standbeeld betaamt houdt hij zijn kaken stijf op elkaar, alleen bij een donatie komt er beweging in hem met ‘dank u wel’ en de mogelijkheid om met hem een selfie te maken.
Al met al twee kleurrijke figuren die op hun eigen wijze het publiek vermaken.

2 Responses to “Kleurrijke figuren …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: