Gerrit Stel fotografie

"Schrijven met licht ……."

Ebbingekwartier …

Het Ebbingekwartier in Groningen kent een lange geschiedenis van creatieve bedrijvigheid. Al in 1903 werd op het Ciboga-terrein een wereldtentoonstelling van nijverheid en kunst georganiseerd. Inmiddels zijn er ook verschillende bedrijven die de centrale ligging van het Ebbingekwartier, gecombineerd met de beschikbare ruimte weten te waarderen. Nu februari 2015 vind je er onder meer een stadstrand, speelweide, graffiti, huisvesting zowel voor studenten als kunstenaars, containers voorzien van kunstuitingen -een creatieve afspiegeling van nu-  en dat onder het “toeziend oog” van het naastgelegen Infoversum. Een fotografische indruk

One Response to “Ebbingekwartier …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: