Gerrit Stel fotografie

't Het nog nooit, nog nooit zo donker west. Of 't wer altied wel weer licht

Willem Alexander Sportcentrum …

Op 17 september 2014, ’s avonds, kwamen de leden van de a.f.c. Daguerre op het Zernike complex te Groningen bijeen met als opdracht ‘architectuur’ vast te leggen. Door de snel invallende duisternis was het zaak rap een gebouw uit te zoeken met  avondverlichting. Daar ik al een paar keer eerder ’s avonds op het Zernike complex ben geweest, wist ik dat het Sportcentrum zijn lichten aan had. Vanwege de geringe hoeveelheid licht moest ik de foto nemen met een lange belichting en daarnaast ook het geleerde van Bas Meelker  toepassen, zoals wat overbelichten. Uit de gehele serie met steeds een iets langere sluitertijd, heb ik vanwege de kleuren deze foto gekozen (ISO 100; sluitertijd 15 sec.; diafragma f 13).

Nederland Groningen Zernikecomplex, september 2014

Nederland Groningen Zernikecomplex, september 2014

Sinds 1 februari 2008 heeft het Instituut voor Sportstudies een gloednieuw gebouw met alle mogelijke sport- en lesfaciliteiten op de Zernikecampus. In het hele gebouw kun je sport zien en voelen. Vanuit het studielandschap kun je, terwijl je rustig zit te studeren, de zwoegende sporters in de topsporthal zien, vanuit de kantine kun je de zwemmers zien crawlen. Je kunt zelf aan de slag in hypermoderne sporthallen, het zwembad en de fitnessruimtes! De nieuwste ontwikkelingen op sportgebied zijn toegepast.

 

2 Responses to “Willem Alexander Sportcentrum …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: