Gerrit Stel fotografie

't Het nog nooit, nog nooit zo donker west. Of 't wer altied wel weer licht

Zwammen …

… Zwammen in de Hortus, een rare titel nee hoor …
Wat doe je, wanneer je vermoedelijk op de laatste mooie herfstdag (24 oktober 2013), door de Laarman tuin van de Hortus in Haren wandelt. Om paddenstoelen te willen wil spotten en je komt voornamelijk benamingen tegen die eindigen op Zwam. Zoals de Groene Anijs Trechter Zwam, Witte Kluif Zwam, Narcis Ridder Zwam en zo voort.

Zwam of geen zwam met het macro objectief op het toestel en wat flitslicht toch paddenstoelen gespot. Het was het zogenaamde laag bij de grond werk en naast een zeer modderige foto broek heb ik ook aardig wat spierpijn overgehouden. Enkele wandelaars keken ook zeer verbaasd wat dat voor een fotograaf was die daar op grond lag te kronkelen. Gelukkig waren er niet veel paddenstoelen en kon ik redelijk op tijd huiswaarts keren. Sommige waren al aan het verschimmelen. De spierpijn is snel vergeten wanneer ik onderstaande schimmels weer terug zie.
Voor een vergroting klik op de foto.

One Response to “Zwammen …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: