Grijs, grauw en koud …

Een grijze grauwe dag en wat doe je dan als fotograaf …. Hup het toestel om de nek, warme kleren aan en een wandelingetje in de buurt maken. Op 24 februari 2013 het bruggetje van het Oude Winschoterdiep overgestoken, langs het graafwerk (voorbereiding komende bouwactiviteiten) en langs de bedrijfjes over de andere brug weer terug naar  Stoker en mijn thuishaven Brander om warm te worden. De grauwheid wilde ik benadrukken door de foto’s in zwartwit te publiceren, maar ja hoe doe je dat ook weer. De Photoshop goeroe, Scott Kelby, geraadpleegd en aanschouw het resultaat ……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.