Recycling …

“Recycling” vroeger noemden we dat “Slopen”, “what’s in a name”. Het doel is hetzelfde gebleven namelijk, uit elkaar halen, onderdelen verhandelen en de overige delen hergebruiken in welke vorm dan ook. De uitjescommissie van de fotoclub afv Daguerre vond dat we dat maar eens moesten vastleggen. Dus gingen de fotografen van Daguerre 15 december 2012 op naar het autosloopbedrijf van de familie Maris in Groningen. We konden ons daar vergapen aan de netjes op elkaar gestapelde afdankers van “Blik op de Weg”. Naast de gestapelde waar, per fabrikaat, konden wij ook zien en vooral vastleggen dat het iets meer is dan alleen maar stapelen. Bruikbare onderdelen werden van de auto’s afgehaald, vloeistoffen verzameld, diverse metalen en materialen werden gescheiden en per soort opgeslagen. Natuurlijk ontbraken niet de beruchte wandversieringen die je vaak ziet in typische mannenbedrijven.
Mijn impressie vindt u in de galerie, veel kijkplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.